Miniature Park in Da Nang tube house design

Desiring to have a place to run dances, parents in Da Nang have asked architects to design the roof of the green garden is not much different park.

Designer: Ho Khue Architects Office
Area: 175 m2
Location: Da Nang

The project is located in the heart of the bustling city of Da Nang but lack of green. Therefore, the couple decided to rely on the architects from Ho Khue Architects to design a modern tube house that is both comfortable and green enough for the children to have fun.

175 m2 house in Danang (1)

The façade design is prefabricated concrete slabs with extra nice little window frames that are both dusty and noisy, making the exterior of the house more attractive. .

175 m2 house in Da Nang (2)

The most distinctive feature of this design house is the miniature park on the 4th floor balcony. The grassy lawn and many plants are planted here to help small children have gardens to run happy and help. Air filter, reduce the heat for the house.

175 m2 house in Da Nang (3) 175 m2 house in Danang (4)

The sunlight helps to brighten the interior of the house is always clear. Below is a small scene with water to make the picture green, color for the space home.

175 m2 house in Da Nang (5) 175 m2 house in Da Nang (6) 175 m2 house in Da Nang (7) 175 m2 house in Da Nang (8)

Diameter is selected for several interior areas, creating a wide view of the surrounding green vegetation.

175 m2 house in Danang (9)

The 4th floor balcony becomes a park – where the children can barefoot on the green grass .

For urban children, being close to the natural environment is a luxury. That’s why homeowners have asked architects to design a home for space to bring natural breath to give children the opportunity to experience green space at close range.

175 m2 house in Da Nang (10) 175 m2 house in Da Nang (11)

Even private space is also focused on carrying so many green areas to calm. The design of the glass door separates the bedroom and the dedicated area of the trees to make the space more lively. From the bed can easily see the array of plants that work to improve the mood a lot.

175 m2 house in Da Nang (12)

Bathroom modern, comfortable with a shower area and separate shower. Ceramic wall tiles shower area for elevated visual effects. Where the bath is placed next to the large glass window frames filled with natural light for the family members have a period of absolute relaxation.

(Photo: Hiroyuki Oki)

Hãy gửi yêu cầu miễn phí, nếu bạn có bất kỳ thắc mắc nào
Gửi yêu cầu

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Vui lòng gửi yêu cầu của bạn theo form sau:





Vui lòng gửi yêu cầu của bạn theo form sau:





Vui lòng gửi yêu cầu của bạn theo form sau: